fbpx
“Cum sa pierzi totul intr-o zi”, adaptare a regizorului Razvan Oprea, dupa Oscar, de Claude Magnier, celebra productie in care Luis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasa, despre un industrias bogat si avar care pierde totul intr-o singura zi, intr-un inepuizabil sir de gag-uri si quiproquo-uri care nu lasa publicului nici macar timp sa respire intre cascadele de ras. 
Aceasta piesa de teatru, este poate una din cele mai comice scrise vreodata. 
Luis de Funes a avut un succes memorabil cu rolul principal din aceasta extraordinara comedie!
Cu siguranta acest succes urias, a facut ca popularitea care a urmat in cariera lui sa se datoreze intr-o masura importanta rolului principal din acest text.
Ceea ce este si mai interesant, e ca la premiera acestui spectacol din Franta anului 1958, in celalalt rol important masculin il gasim pe Jean Paul Belmondo, care s-a bucurat de asemenea de o uriasa apreciere.
Belmondo a avut apoi, 40 de ani mai tarziu, dorinta de a incerca si rolul lui De Funes, si a repurtat acelasi succes magnific,  chiar si la batranete, de data aceasta in rolul titular!
Reteta acestui text este sigura!! 
Aceasta comedie fantastica a facut de la premiera si pana astazi peste 10.000.000 de spectatori in 20 de tari.
Acum si in Romania, adaptata la realitatile romanesti si adusa la anul 2019, este cu adevarat un tur de sanatate, rasul este o adevarata binecuvantare pentru sanatate, asa ca vino si trateaza-te la “Cum sa pierzi totul intr-o zi”.
Vrei o seara in care sa razi pe saturate si sa te destinzi la o comedie potrivita intregii familii, fara limbaj licentios si cu un debordant comic de situatie intr-un ritm nebun ?
Vino la “CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O ZI!”

Siviu Biris

Actor de comedie prin excelență, face o performanță fantastică.
Un actor total, într-un rol total!
Este nevoie de un temperament cu adevărat exploziv, de o fantastică performanță de gimnastică mentală și sufletească, pentru ca toate „chinurile” atât de amuzante prin care trece avarul bogat „Burtoșanu” să fie pe deplin trăite și astfel de un comic nebun, iar SILVIU BIRIȘ este la mare înălțime!

Silviu Biris
Magda Catone

Magda Catone

Este un izvor de comic si farmec, o actrita matura si proaspata mereu, cu un rol de finete si de compozitie, comic si foarte bine lucrat, cu minutiozitate si energie solara!
Calitatea acestei mari actrite de a pune accentele acolo unde trebuie, charisma ei si nu in ultimul rand,energia uriasa pe care o aduce in scena, duce tot ce face la superlativ.

Ozana Barabancea

Este cu adevarat o revelatie. O vedeta autentica, un multi-talent urias, o prezenta atat de speciala a unui om cu adevarat daruit, care poate sa gliseze atat de usor de la muzica, la televiziune, la scena de teatru si in orice am vedea-o, OZANA BARABANCEA, va straluci! Asta face si aici in spectacolul nostru!
Ce stie ea cel mai bine, sa straluceasca aducand adevarate explozii de ras, in rolul pe care il joaca si, atentie.. va si canta!

Ozana Barabancea
Ana Odagiu

Ana Odagiu

O tânără și foarte prolifică actriță, care s-a remarcat până acum exclusiv în spectacole de comedie, cu adevărat „a rising star”, vine cu aplomb și cu adevărata chemare în rolul foarte frumos construit, al unei fete superficiale care caută să se mărite, doar ca să „fie liberă” și face orice pentru asta. O încântare să o avem în spectacol!

Razvan Oprea

Aici intr-o dubla postura, de Regizor si de actor, vine sa implineasca cu mare succes acest rol de escroc perfect inocent, un rol care-i vine ca si turnat. Cunoscut pentru prezenta sa mai mult decat meritorie in televiziune, dar si pentru activitatea sa ca actor al Teatrului National, nu se dezminte si nici aici. 
Ca Regizor, primul sau spectacol (Eu dau banu’, Eu dau ora exacta) s-a bucurat de un foarte mare succes la public, iar acest text i-a oferit ocazia sa duca mai departe acesta “saga de comedie”, pe care si-a propus-o!
A reusit un spectacol de un comic de situatie absolut nebun!
Razvan Oprea
Pavel Barsan

Pavel Barsan

Face parte dintr-o generatie de actori mai tineri, cu o energie si cu un comic debordant, cunoscuti din seriale de comedie de succes, fac aici si ei, creatii exceptionale intr-un rol in care naivitatea si viclenia se intrepatrund de o maniera pe cat de exacta, pe atat de surprinzatoare.

Natalia Dragomir

Este la inceput, o actrita tanara de mare sensibilitate si cu o mare apetenta pentru comedie!
Ingenua si aproape angelica la chip, este insa o actrita cu multe veleitati, face aici in rolul sau, uz de toate calitatile sale si mai ales de tinerete si simt comic, dand nastere unui foarte special rol de “fata cuminte”.

Radita Rosu

O excelenta actrita de compozitie, cu un rol atat de bine construit incat, daca o veti vedea vreodata pe strada, nu veti putea crede ca ea a jucat acel rol, atat de transformata este in rol si nu foloseste machiaje sau alte ajutoare pentru asta, face totul cu talent si pricepere!