SI CINE NU IUBESTE?
E usor sa fie usor. Sa iubesti, sa nu iubesti… e usor. Pana cand ajungi de cealalta parte a “neiubirii”. Si atunci e mai greu. Greul este, poate fi, o acumulare fina, discreta, aproape insesizabila de… usor.
Un bărbat, două femei, trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple.O comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.
Featuring – The Romanian Dream: JCB (job, car, house)
Diana Roman
Diana Roman are un chip care poate modela cu minunată uşurinţă cele mai felurite biografii, transformându-le în destine, şi, în acelaşi timp, poate trece cu dezinvoltură de la masca superbă a reginei la grimasa mahalagioaicei, de la desenul unor caractere puternice, până la personificarea unor stări fundamentale, rămânându-şi mereu fidel sieşi.


Vlad Zamfirescu
Vlad Zamfirescu s-a născut în 1974, la Târgu Mureş, iar în 1997 a absolvit, ca șef de promoţie, Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, Facultatea de Teatru, specializarea „Actorie”, la clasa profesorului Ion Cojar.
Fiind unul dintre actorii emblematici ai generaţiei sale, Vlad Zamfirescu a jucat în peste patruzeci de spectacole, la teatre de stat şi companii independente din Bucureşti şi din ţară, în puneri în scenă importante.
Nadiana Salagean
Nadiana Salagean a absolvit in 1997, la U.N.A.T.C, specializarea „Actorie”, la clasa profesorului Ion Cojar.Avand deja in portofoliul artistic zeci de roluri atat in piese din repertoriul clasic, cat si din cel contemporan, prezente constante si deosebit de apreciate pe scene bucurestene de traditie (Metropolis, Nottara, Comedie, Bulandra) si la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, este la a treia colaborare cu Alexandru Popa dupa “Efecte Colaterale” si “Numitorul Comun”. Fie că joacă rolul femeii îndrăgostite, al şefei autoritare sau al “doamnei de la copiator”, pe Nadiana o remarci de fiecare dată pe scenă şi o crezi. Talentul ei nu a rămas neobservat nici de către criticii de teatru, care au lăudat adesea în cronici interpretările ei, iar un juriu de specialitate a desemnat-o drept “Cea mai bună actriţă” pentru rolul Sofia din spectacolul “Numitorul comun” de Alexandru Popa, în cadrul Festivalului Dramaturgiei Româneşti Contemporane.

Căutăm dragostea în cele mai neaşteptate locuri: la muncă, în braţele deja ocupate de altcineva ale unui prieten sau chiar într-un… service auto. Dacă avem noroc, o găsim, dar întotdeauna cu un preț, pentru că cine iubeşte… plăteşte. Dar cine nu iubește?
Un posibil răspuns îl putem afla din cele trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple, care compun o comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

Alexandru Popa
Regie/Text
Alexandru Popa e un dramaturg căruia experiențele din televiziune i-au dat o remarcabilă siguranță a scriiturii, pornind de la ceea ce ar reprezenta date native: simțul replicii și al situației dramatice. Cea mai recentă piesa, cuprinde trei scene pe tema, vastă, a iubirii, cu un iz cosmopolit – cu excepția, să spunem, a părții a doua (dar nici ea, la o adică), textele ar putea la fel de bine să fie americănești (localizarea nu face obiectul de interes al lui Alexandru Popa, însă asta e un detaliu). Iulia Popovici